Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Suudi Arabistan

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Suudi Arabistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar;

-Suudi Arabistan'a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası ve pasaport'un meslek hanesinin yazılı olmaması gerekmektedir.)
-Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Suudi Arabistan Vizesi başvuru formu
-Suudi Arabistan'a hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı - İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
-Suudi Arabistan Başkonsolosluğu ticari vize başvurularında davet eden şirketin faaliyet belgesini (Şerikeh belgesi) istemektedir.
-Suudi Arabistan Ticaret odasından başvuru sahibinin adına düzenlenmiş elektronik davetiye faksı
-Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf.
-Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
-Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
-Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
-Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
-Kimlik fotokopisi T.C kimlik numarası bulunan (arkalı önlü )
-Suudi Arabistan'a gidecek kişinin son okul diploması
 

Suudi Arabistan vizesi işlem süresi randevu alındıktan sonra 2 iş günüdür. Hac ve Umre dönemlerinde bu süre uzayabilir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bütün pasaportlar için Suudi Arabistan vizesi almak zorundadır.