Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Umman

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Umman Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar;

- Umman'a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 1 yıl geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlar.
- Eksiksiz ve okunaklı doldurulmuş ve şahsen imzalanmış Umman vizesi başvuru formu
- 1 adet arka fonu beyaz resim ( 6 aydan eski olmamalı )
- Umman ülkesine seyahat edecek kişinin arkalı önlü çekilmiş Nüfus Cüzdanı fotokopisi
- Umman Fahri Konsolosluğu'na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı - İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
- Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
- Ticari Sicil Gazetesinin şirketinizi ilgilendiren kısmının fotokopisi.
- Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
- 6 aydan eski olmayan Ticaret Odası kaydı, ,Esnaf Odası kaydı veya faaliyet belgesi fotokopisi 

Umman Vizesi işlem süresi 3 işgünüdür. İstinai durumlarda bu süre uzayabilir.