Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Tayland

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

 

TAYLAND iki ülke arasında yapılan antlaşmaya göre Türk Vatandaşlarına Turistik ziyaretlerinde 30 Günü geçmemek kaydıyla vize uygulamamaktadır.

Pasaport Süresi : İlk alındığı tarihden itibaren 10 yılı geçmemiş ve en az 6 ay süresi olan pasaport.