Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Nijerya

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

İşveren olarak Nijerya Vizesi ;

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Nijerya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya daki Firmadan Davetiye
( Nijerya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Nijerya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
Nijeryadaki firmanın 3 yıllık vergi beyannamesi
Davetiye imzalayanın kimlik fotokopisi
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

Bordrolu çalışan olarak Nijerya Vizesi

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Nijerya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya daki Firmadan Davetiye
( Nijerya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Nijerya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
Nijeryadaki firmanın 3 yıllık vergi beyannamesi
Davetiye imzalayanın kimlik fotokopisi
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
yukarı


Ev Hanımı olarak Nijerya Vizesi


Nijerya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Eşinin geçerli yada eski Nijerya vizesi varsa fotokopileri
yukarı
Öğrenci olarak Nijerya Vizesi - Öğrenci olarak Nijerya Vize Başvurusu
Nijerya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Nijerya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Anne veya Babanın geçerli yada eski Nijerya vize si varsa fotokopileri
yukarı


Emekli olarak Nijerya Vizesi


Nijerya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası