Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Orta Afrika Cumhuriyeti

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Orta Afrika Vizesi için Gerekli Evrak Listesi;

- Orta Afrika'ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
- Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Orta Afrika Vizesi başvuru formu
- Orta Afrika Fahri Başkonsolosluğu'na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı - İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
- Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
- Uluslararası aşı sertifikası ( Sarı Humma Aşısı ve menenjit aşısı Karnesi )

Önemli Notlar;

- Orta Afrika vizesi işlem süresi 3 iş günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir.
- Orta Afrika vizesi için, acentamız aracılığı ile vize alınabilir.