Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Sao Tome Ve Principe

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Sao Tome ve Principe Vizesi Gerekli Evrak Listesi;

- Sao Tome ve Principe'e seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
- Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Sao Tome ve Principe Vizesi başvuru formu
- Sao Tome ve Principe'e hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan İngilizce garanti yazısı - İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
- Sao Tome ve Principe vizesi işlem süresi 7 iş günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir.
- Uluslararası aşı sertifikası ( Sarı Humma Aşısı Karnesi ve Kolera aşısı )

Önemli Notlar

- Sao Tome ve Principe vizesi için, acentamız aracılığı ile vize alınabilir.