Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Seyşeller-Seyşel Adaları

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Seyşel Adaları Vizesi için Gerekli Evrak Listesi;

- Seyşeller'e seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
- Konfirmeli uçak bileti rezervasyonu.
- Konfirmeli otel rezervasyonu. Hotel kontak bilgisinin bulunduğu detay.
- Ülkede kalınacak süre boyunca yeterli olacak kadar para.

Önemli Notlar

- Seyşeller ülkesine girişte 30 günlük vize verilmektedir. Uzatılması gerektiğinde ülkede bu süre uzatılabilinir.
- Seyşeller vizesi sürekli olarak 1 yıl kadar ülkede uzatılabilinir.