Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Sierra Leone

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Sierra Leone Vizesi için Gerekli Evrak Listesi;

- Sierra Leone'ye seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
- Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Sierra Leone Vizesi başvuru formu
- Sierra Leone Başkonsolosluğu'na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı - İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
- Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
- Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
- Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
- Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
- Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
- Konfirmeli uçak bileti rezervasyonu.
- Konfirmeli hotel rezervasyonu.
- Sigortalı çalışıyor iseniz, kaşeli ve imzalı S.S.K işe giriş bildirgesi. Sigortalı değilseniz; şirket ve başvuru sahibi arasında yapılmış noter onaylı iş sözleşmesi.
- Son 3 aylık döneme ait maaş bordrosu.
- Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

Önemli Notlar

- Sierra Leone vizesi işlem süresi 3 iş günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir.