Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Tanzanya

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Tanzanya Vizesi için Gerekli Evrak Listesi;

- Tanzanya'ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız.
- Eksiksiz ve okunaklı doldurulmuş ve şahsen imzalanmış Tanzanya vizesi başvuru formu
- Tanzanya ülkesine seyahat edecek kişinin arkalı önlü çekilmiş Nüfus Cüzdanı fotokopisi
- Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

Önemli Notlar

- Acentamız aracılığı ile Tanzanya vizesi başvurusu yapmaya yetkilidir.
- Tanzanya vizesi işlem süresi 2 iş günüdür.İstisnai durumlarda uzayabilir.