Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Zimbabve

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Zimbabve Vizesi için Gerekli Evrak Listesi;

- Zimbabve'ye seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
- Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Zimbabve vizesi başvuru formu
- Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

Önemli Notlar

- Zimbabve vizesi işlem süresi 7 iş günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir.
- Zimbabwe vizesi tek girişli olarak alınır. Çift ve çok girişli vize talep edilmesi durumunda ülkeye varışta uygulanır.
- Acentamız Zimbabwe vizesi almaya yetkildir.