Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Guyana

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

İşveren için gerekli olan evraklar;

-Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
-Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
-Vergi Levhasının Fotokopisi
-İmza Sirküleri Fotokopisi
-Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
-Hesap Cüzdan Fotokopisi
-Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
-Kredi Kartları Fotokopisi
-Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
-Ticari Seyahatleriniz için ordaki Firmadan Davetiye
( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
-2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
-Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
-Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

Bordrolu Çalışan için gerekli olan evraklar;

-Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
-Şirketin imza sirküleri
-Vergi levhasının fotokopisi
-Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
-Ticari sicil gazetesi fotokopisi
-Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
-4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
-Son üç aylık bordro fotokopisi
-Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
-Gayrimenkul tapu fotokopisi
-Kredi kartları fotokopisi
-Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
-Ticari Seyahatleriniz için ordaki Firmadan Davetiye
( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
-2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
-Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

Ev Hanımı için gerekli olan evraklar;

-Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
-Gayrimenkul tapu fotokopisi
-Hesap cüzdan fotokopisi
-Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
-2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
-Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
-Eşinin geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci için gerekli olan evraklar;

- Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
-Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
-18 yaş dolmamış ise anne ve babadan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
-Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
-2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
-Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
-Anne veya Babanın geçerli yada eski vize si varsa fotokopileri

Emekliler için gerekli olan evraklar;

-Konsolosluğun vize departmanına hitaben dilekçe
-Emekli cüzdanı fotokopisi
-Sağlık karnesi fotokopisi
-Gayrimenkul tapu fotokopisi
-Banka cüzdan fotokopisi
-2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
-Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

Not: Konsolosluk gerekli gördüğü takdirde şahsen görüşmeye çağırabilir ve ekstra evrak talep edebilir.