Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Kolombiya

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Kolombiya iki ülke arasında yapılan anlaşmaya göre Türk Vatandaşlarına Turistik ziyaretlerinde 90 Günü geçmemek kaydı ile vize uygulamamaktadır.

Pasaport Süresi : İlk alındığı tarihten itibaren süresi 10 yılı geçmemiş ve en az 6 ay süresi olan pasaport.