Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Peru

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

Turistik Vize için gerekli evraklar;

-En az 6 ay geçerli pasaport
-Gidis Dönüs uçak bileti yada rezervasyon fotokopisi
-Sabıka kaydi ingilizce yada italyanca tercüme fotokopisi
-Otel rezervasyonu yada Tur Paketi Detaylari
-Seyahati süresince maddi durumunuzu karsiliyacak evraklar
-Uluslararasi geçerli kredi karti yada banka hesap cüzdani / ingilizce banka yazisi


Ticari vize için gerekli evraklar;

-En az 6 ay geçerli pasaport
-Gidis Dönüs uçak bileti yada rezervasyonu
-Sabıka kaydi ingilizce yada italyanca fotokopisi
-Şirket banka hesap cüzdani fotokopisi yada ingilizce banka yazisi
-Şirket antetli kagidina gidis amacini, gidis dönüs tarihini ve tüm masrafkarin sirket tarafindan karsilandigini belirten kaseli imzali ingilizce yada italyanca dilekçe
-Peru daki firmadan ingilizce Davetiye


Öğrenci Vizesi için gerekli evraklar;

-En az 6 ay geçerli pasaport
-Gidis Dönüs uçak bileti yada rezervasyonu
-Sabıka kaydi
-Perudaki okul tarafindan gönderilen kabul belgesi
-Banka Hesabı yada ingilizce banka yazısı
-Okuldan Burs belgeleri