Tel: +90 538 828 5564

Hoşgeldiniz, Sayın Ziyaretçi

Icon İstek ve sorunlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
+90 538 828 5564

Pakistan

Bilgilendirme;
  • Sitemizdeki icerikler tamamen bilgilendirme amacli olup, icerikler belli periyodlarda guncellenmektedir.
  • Elcilikler tarafindan gerekli goruldugu taktirde ekstra evrak istenebilmektedir.
  • Lutfen daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.

Evrak Bilgileri

 

İşverenler için Turistik Pakistan Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  • Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı

Çalışanlar için Turistik Pakistan Vizesi Evrakları :

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  • Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İşe giriş bildirgesi si
  • Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı

Emekliler için Turistik Pakistan Vizesi Evrakları:

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  • Boş kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidiceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • Emeklilik cüzlanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi
  • Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı

Öğrenciler için Turistik Pakistan Vizesi Evrakları :

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  • Boş kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidiceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten dilekçe
  • Pakistandeki Akrabasindan faks yada mail olarak davetiye
  • Davetiyeyi gönderen kisinin Oturumu yada gecerli vizesinin Fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı
  • Ögrenci Belgesi Fotokopisi

Ailesi Isveren yada Çalisan Ise,

  • Şirket Antetli kağıdına görevini, cocugunun gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılacağını belirten kaseli imzali dilekçe
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İşe giriş bildirgesi si
  • Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  • Tapu, Ruhsat fotokopisi
  • Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı

Ailesi Emekliler Ise:

  • Boş kağıda çocugunun isim soyadi, hangi tarihler arası gidiceğini ve tüm masraflarının kendi tarafından karşılacağını, adres, telefon ve cep telefonunun belirtildigi dilekçe
  • Emeklilik cüzlanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi
  • Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi

Çalısmayanlar için Turistik Pakistan Vizesi Evraklari :

  • Turkiye’ye dönüsünden Itibaren en az 6 aylik gecerli pasaport.
  • 2 Adet beyaz fon vesikalik resim.
  • A4 Kagida gidis amacini, hangi tarihler arasi gidilecegini, tüm masraflarin kendi tarafindan karsilacagini, adres ve telefonunu belirten dilekçe.
  • Tapu, Ruhsat Fotokopisi
  • Son dönemli icinde bakiye olan sahsi banka hesap cüzlani fotokopisi yada banka yazisi